Pasiunea pentru fotografie o am de când eram copil și fericirea mi-a fost mare când am reușit să-mi cumpăr în 2007 primul DSLR. Îl purtam cu mine peste tot. Multe lucruri s-au schimbat de atunci și pasiunea mea a evoluat și mă ajută să descopăr permanent frumosul din jurul nostru.

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București, în cadrul evenimentului dedicat aniversării a 77 de ani de existență a gazduit în gospodăria Berbești prima mea expoziție de fotografie. 

Mai apoi a urmat o perioadă de muncă continuă care m-a format ca fotograf. Aici pot enumera evenimente la care am luat parte atât ca prieten cât și ca fotograf. De la workshop-uri, ceremonii de nuntă, cununii, sedințe de Trash the Dress, book-uri pentru modele până la fotografii de prezentare de produs.

Așadar experiența se bazează pe formarea continuă și asimilarea permanentă de tehnică și mai ales idei noi. Ce îmi doresc este să dăruiesc oamenilor din jurul meu acea amintire care va trece testul timpului, materializată prin fotografie făcută din pasiune.

In plus, cu o experienta de munca de peste 13 ani in modelare si design 3D si creare de tipare in industria produselor gonflabile, acum caut sa im extind orizonturile si sa iau parte la experiente si proiecte noi.
Pasiunea mea pentru fotografie ma ajuta sa creez texturi si materiale proprii pentru produse 100% personalizate.